Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%840g840kcal100.8g21.8g40.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Keittojuurekset, Rainbow400g100kcal3.6g19.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4902g3383kcal246.8g395.6g90.6g21.6g
Valittu annoskoko2451g1691kcal123.4g197.8g45.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna1226g846kcal61.7g98.9g22.7g5.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645