Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka840g2562kcal81.5g512.4g16.8g126g
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 800g606kcal15g123.4g1.6g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4904g6957kcal200g1380.4g44.8g309.6g
Valittu annoskoko2452g3479kcal100g690.2g22.4g154.8g
Annoskoko puolitettuna1226g1739kcal50g345.1g11.2g77.4g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480