Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 175g51kcal1.7g8g0.5g3.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g469g647kcal98.4g4.7g28.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow250g200kcal10.5g32.5g2.2g7.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g312g781kcal59.3g0.1g68.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4910g3356kcal339.8g90.6g199g21.6g
Valittu annoskoko2455g1678kcal169.9g45.3g99.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna1228g839kcal85g22.7g49.8g5.4g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710