Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 466g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Paprika punainen 265g78kcal2.5g11.9g1.1g5g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g12g35kcal1.9g0.8g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 233g53kcal1.3g8g0.7g3.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g700g665kcal139.9g0g4.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)432g173kcal4.7g31.1g2.2g6g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4914g2846kcal311.2g146.6g90.6g39g
Valittu annoskoko2457g1423kcal155.6g73.3g45.3g19.5g
Annoskoko puolitettuna1229g711kcal77.8g36.7g22.7g9.8g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762