Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo375g2663kcal1.1g0.8g300g0g
Sokeri 375g1522kcal0g374.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 625g2145kcal63.7g437.5g7.5g21.9g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 500g435kcal5.3g91.5g2g9g
Taloussuklaa, Fazer250g1288kcal9.8g140g75g13.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g150kcal0g37.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4915g17232kcal230g2174g825.4g88.6g
Valittu annoskoko2458g8616kcal115g1087g412.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna1229g4308kcal57.5g543.5g206.4g22.2g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328