Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 220g84kcal0.6g15.5g0.2g7.6g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g7.5g24kcal0.1g5.9g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5g32kcal0.7g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g401kcal3.2g47.4g18.4g15.2g
Valittu annoskoko246g201kcal1.6g23.7g9.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna123g100kcal0.8g11.9g4.6g3.8g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598