Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 17g5.7kcal0.5g0.8g0g0g
Maito rasvaton 200ml17g5.5kcal0.5g0.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g121kcal0.2g0.2g13.3g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Mustikka metsä- 42g18kcal0.2g2.7g0.2g1.4g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.6g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1216kcal19.2g174.2g45.2g7.4g
Valittu annoskoko246g608kcal9.6g87.1g22.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna123g304kcal4.8g43.6g11.3g1.9g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678