Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 41g18kcal0.2g1.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.9kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g22g86kcal6.4g0.4g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g811kcal46g58.4g41g4.2g
Valittu annoskoko246g406kcal23g29.2g20.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g203kcal11.5g14.6g10.3g1.1g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574