Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)95g133kcal10.6g0.4g9.9g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g107kcal0g0g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Raparperi 40g13kcal0.3g2.2g0g0.6g
Mansikka 27g13kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1009kcal27.4g119.8g44.4g4g
Valittu annoskoko246g505kcal13.7g59.9g22.2g2g
Annoskoko puolitettuna123g252kcal6.9g30g11.1g1g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692