Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)120g92kcal2.8g18.7g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ruisjauho, 1 dl40g128kcal4.4g25.6g0.9g5.6g
Kauralese 24g86kcal4.3g10.9g1.8g4.2g
Timjami, annos 3g1.2g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa40g120kcal9.2g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1216kcal41.6g111g66.8g20.4g
Valittu annoskoko246g608kcal20.8g55.5g33.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna123g304kcal10.4g27.8g16.7g5.1g
Arvot/100g100g247kcal8.5g22.6g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426339