Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g60g210kcal2.1g48.6g0.6g1.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten9g30kcal2.1g4.1g1.9g1g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3g10kcal0.7g1.3g0.6g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.6kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1720kcal17g251.4g75g6.2g
Valittu annoskoko246g860kcal8.5g125.7g37.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna123g430kcal4.3g62.9g18.8g1.6g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002