Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g60g228kcal3.2g19.2g15g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g30g51kcal2.3g1.6g3.9g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g23g61kcal7.4g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1014kcal54g46g66.8g5g
Valittu annoskoko246g507kcal27g23g33.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna123g253kcal13.5g11.5g16.7g1.3g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671