Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Parmesan formaggio da pasta6.2g29kcal2.5g0g2.1g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla63g34kcal0.9g4.3g1.4g0.6g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss31g97kcal7.5g0.3g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g509kcal33.4g24.8g29.4g5g
Valittu annoskoko246g254kcal16.7g12.4g14.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna123g127kcal8.4g6.2g7.4g1.3g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318