Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.1g0.9g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light23g57kcal6.3g0.6g3.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Basilika, kuivattu 9g24kcal1.4g1.9g0.4g3.8g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g879kcal34.8g83.8g42.4g15g
Valittu annoskoko246g439kcal17.4g41.9g21.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna123g220kcal8.7g21g10.6g3.8g
Arvot/100g100g179kcal7.1g17g8.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722