Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g82g140kcal16.4g0g8.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 33g58kcal0.6g1g5.6g0g
Emmental juustoraaste valio16g64kcal4.8g0g4.9g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)55g22kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g589kcal45.4g12.8g38.4g2.4g
Valittu annoskoko246g294kcal22.7g6.4g19.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna123g147kcal11.4g3.2g9.6g0.6g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768