Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen112g146kcal19.1g2.2g9.2g0.1g
Auringonkukkaöljy (100g)2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Amerikan Pekoni filee, HK51g81kcal10.6g0.2g45.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g36kcal0.4g1.5g2.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g39g23kcal0.2g5.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g621kcal60.6g19.4g120.8g1.2g
Valittu annoskoko246g311kcal30.3g9.7g60.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna123g155kcal15.2g4.9g30.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672