Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 56g112kcal16.5g0g5g0g
Siankylki, raaka14g45kcal2.1g0g4.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 70g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Paprika keltainen 24g7.2kcal0.2g1.2g0g0.5g
Paprika vihreä 24g5.1kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g516kcal42.2g34.6g21g6.6g
Valittu annoskoko247g258kcal21.1g17.3g10.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna123g129kcal10.6g8.7g5.3g1.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933