Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 84g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 15g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu4.2g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.4g3.9kcal0g0.2g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g280kcal3.6g20g19.6g6.4g
Valittu annoskoko246g140kcal1.8g10g9.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna123g70kcal0.9g5g4.9g1.6g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284