Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g61g37kcal0.9g8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g152kcal3.8g24g4.4g3.4g
Valittu annoskoko247g76kcal1.9g12g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g38kcal1g6g1.1g0.9g
Arvot/100g100g31kcal0.8g4.9g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066