Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 175g252kcal28g0g15.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g13g36kcal0.3g6.6g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton58g93kcal4.7g2.3g7.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g761kcal66g17.8g48.2g0g
Valittu annoskoko247g381kcal33g8.9g24.1g0g
Annoskoko puolitettuna123g190kcal16.5g4.5g12.1g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484