Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)102g113kcal12.6g1.9g6g0.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 20g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g342kcal28.4g26g12.4g5g
Valittu annoskoko247g171kcal14.2g13g6.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna123g86kcal7.1g6.5g3.1g1.3g
Arvot/100g100g69kcal5.8g5.3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201