Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Tonnikala öljyssä 400g759kcal108.4g0g36g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 666g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g4832kcal248.4g138.8g354.8g47.8g
Valittu annoskoko2460g2416kcal124.2g69.4g177.4g23.9g
Annoskoko puolitettuna1230g1208kcal62.1g34.7g88.7g12g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358