Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen300g2160kcal3g3g240g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g600g2100kcal21g486g6g18g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten90g297kcal21.2g40.5g18.9g9.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g180g720kcal0g180g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten30g99kcal7g13.5g6.3g3.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen100g720kcal1g1g80g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g17201kcal169.4g2513g750.6g62.6g
Valittu annoskoko2460g8601kcal84.7g1256.5g375.3g31.3g
Annoskoko puolitettuna1230g4300kcal42.4g628.3g187.7g15.7g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002