Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1200g859kcal21.8g173.2g2.4g12.8g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g720g785kcal172.8g0.7g7.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml300g450kcal6g7.5g45g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g240g204kcal3.4g10.6g16.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g4595kcal408g384g142.8g27g
Valittu annoskoko2460g2298kcal204g192g71.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna1230g1149kcal102g96g35.7g6.8g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046