Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g480g816kcal96g0g48g0g
Voi 64g462kcal0.8g0.3g51.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g268kcal8g54.6g0.9g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Voi 67g488kcal0.8g0.3g54.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 600g256kcal20.3g28.8g6g0g
Juustoraaste emmental punaleima210g819kcal60.9g0g63g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras240g840kcal31.2g168.1g3.6g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g7899kcal436g504.2g455.8g19.8g
Valittu annoskoko2460g3950kcal218g252.1g227.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna1230g1975kcal109g126.1g114g5g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594