Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g249g1820kcal2.5g2.5g199.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g374g1271kcal7.5g11.2g134.6g0g
Kookoshiutale 87g577kcal7.1g5.6g56.3g14.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1396g539kcal2.2g113.9g1.3g20.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g249g1520kcal47.4g12.5g137.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 100g672kcal26.8g6.9g57.8g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g12833kcal187.4g313.2g1173.4g94.8g
Valittu annoskoko2460g6416kcal93.7g156.6g586.7g47.4g
Annoskoko puolitettuna1230g3208kcal46.9g78.3g293.4g23.7g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976