Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 414g176kcal1.6g17g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai326g1140kcal39.1g231.3g6.8g9.8g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 138g173kcal15.2g0.4g12.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 564g1249kcal98.7g0g95.9g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska 501g147kcal2.8g26.6g1g9.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 251g216kcal7.8g11g15g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g219g855kcal63.6g4.4g63.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g8113kcal458.6g585g409.6g39.8g
Valittu annoskoko2460g4057kcal229.3g292.5g204.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna1230g2028kcal114.7g146.3g102.4g10g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574