Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 298g83kcal3.5g12.1g0.6g6.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g92g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g225g427kcal36g1.1g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka51g13kcal0.5g2.4g0.2g1g
Lehtiselleri 15g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g261g156kcal3.9g33.9g0.3g2.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4926g1431kcal90.2g113.2g65.6g25g
Valittu annoskoko2463g716kcal45.1g56.6g32.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna1232g358kcal22.6g28.3g16.4g6.3g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472