Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1136g1330kcal196.3g0g60.2g0g
Sipuli 262g79kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Korppujauho 87g320kcal9.2g65.4g0.9g4.6g
Kananmuna 50g(kpl)280g352kcal30.8g0.8g25.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 524g1862kcal9.9g13.9g199.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g175g1573kcal0g0g174.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g11032kcal499g185.4g921.6g18.2g
Valittu annoskoko2464g5516kcal249.5g92.7g460.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna1232g2758kcal124.8g46.4g230.4g4.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095