Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta298g447kcal47.7g11.9g23.8g0g
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g149g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro149g46kcal3.1g6.3g0.7g4.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1191g2025kcal238.3g0g119.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 477g363kcal9g73.9g1g4.8g
Aromisuola (5g)15g8.3kcal0.1g1.6g0.2g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g6351kcal643g206.6g324.2g25.2g
Valittu annoskoko2464g3176kcal321.5g103.3g162.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna1232g1588kcal160.8g51.7g81.1g6.3g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284