Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1332g843kcal40g63.9g46.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)533g671kcal58.6g1.6g47.9g0g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g480g1678kcal16.8g388.4g4.8g14.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g7674kcal232.8g962.6g318.4g29g
Valittu annoskoko2464g3837kcal116.4g481.3g159.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna1232g1919kcal58.2g240.7g79.6g7.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300