Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai483g1690kcal57.9g342.8g10.1g14.5g
Sokeri 474g1922kcal0g473g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 45g165kcal8.2g4.9g9.7g13.5g
Voi 279g2020kcal3.3g1.1g226.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)371g208kcal31.6g18.6g0.7g0g
Pätkis, 18g201g983kcal7.2g122.3g50.1g0g
Kananmuna kuoreton 306g437kcal38.3g0.9g31.4g0g
Taloussuklaa, Fazer186g956kcal7.2g104g55.7g9.8g
Voi 93g674kcal1.1g0.4g75.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g18248kcal311.6g2168.4g919.2g75.8g
Valittu annoskoko2464g9124kcal155.8g1084.2g459.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna1232g4562kcal77.9g542.1g229.8g19g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319