Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 464g275kcal45.5g13.9g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 681g972kcal85.1g2g69.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g433g2600kcal91g28.6g234g0g
Juusto, keskiarvo 619g2166kcal155g1.5g171.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 46g150kcal13.5g3.3g9.3g14.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g46g28kcal4.2g2.6g0.2g33.9g
Vehnälese 28g64kcal3.7g4.3g1.3g10.4g
Kauralese 84g301kcal15g38.1g6.4g14.6g
Leivinjauhe 62g109kcal3.2g23.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g13329kcal832.4g235.4g988.8g146.8g
Valittu annoskoko2464g6665kcal416.2g117.7g494.4g73.4g
Annoskoko puolitettuna1232g3332kcal208.1g58.9g247.2g36.7g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129