Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu309g389kcal33.9g0.9g27.8g0g
Sokeri 437g1774kcal0g436.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g501g140kcal3g29.8g1g12.5g
Vehnäjauho puolikarkea 377g1292kcal38.4g263.6g4.5g13.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen257g1851kcal0g0g205.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g129g925kcal1.3g1.3g102.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g129g321kcal18g4.4g25.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g321g1285kcal0g321.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g15997kcal189.2g2126g735g51.4g
Valittu annoskoko2464g7999kcal94.6g1063g367.5g25.7g
Annoskoko puolitettuna1232g3999kcal47.3g531.5g183.8g12.9g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081