Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli919g1563kcal119.5g23g110.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g515g216kcal50.5g2.1g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g147g94kcal5.1g0.3g36.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g184g1342kcal1.8g1.8g147.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g368g1530kcal301.6g25.7g22.1g3.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore74g18kcal0g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 18g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)221g772kcal30.9g123.6g14.8g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g11072kcal1018.8g366.2g663.2g56.2g
Valittu annoskoko2464g5536kcal509.4g183.1g331.6g28.1g
Annoskoko puolitettuna1232g2768kcal254.7g91.6g165.8g14.1g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915