Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g134g514kcal9.1g81.5g36.1g0g
Flora, vihreä 70%20g124kcal0.1g0.1g14g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%134g147kcal14.7g4.7g6.8g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g301g1203kcal0g300.7g0g0g
Porkkanaraaste 200g488g132kcal2.9g25.8g1g12.2g
Rypsiöljy rainbow124g1118kcal0g0g124.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu294g370kcal32.3g0.9g26.5g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)59g353kcal12.3g3.9g31.7g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl454g1817kcal0g454.3g0g0g
Vehnäjauho X-tra414g1450kcal53.8g294.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g14672kcal254g2379.8g490.8g34.4g
Valittu annoskoko2464g7336kcal127g1189.9g245.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna1232g3668kcal63.5g595g122.7g8.6g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496