Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g27g144kcal0.1g0.1g16g0g
Katkarapu 200g137kcal28.8g0g2.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)27g47kcal0.5g0.9g4.5g1.2g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 266g528kcal3.7g4.8g53.3g11.7g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Katkarapu 1199g820kcal173.1g0g13.2g0g
Ketsuppi 266g243kcal3.3g51.1g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g4304kcal440g200.6g183g48.6g
Valittu annoskoko2464g2152kcal220g100.3g91.5g24.3g
Annoskoko puolitettuna1232g1076kcal110g50.2g45.8g12.2g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073