Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl840g1007kcal159.5g7.6g36.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g615g283kcal3.7g67.6g0g0g
Hunaja 38g124kcal0.2g30.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g375g225kcal3.7g16.9g15g2.2g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g75g30kcal0.7g6.7g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g3716kcal341g278.4g133g11.6g
Valittu annoskoko2466g1858kcal170.5g139.2g66.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna1233g929kcal85.3g69.6g33.3g2.9g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902