Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g500kcal28g6.8g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4936g1603kcal96g86g88.8g30.6g
Valittu annoskoko2468g801kcal48g43g44.4g15.3g
Annoskoko puolitettuna1234g401kcal24g21.5g22.2g7.7g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607