Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g24g7.2kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g56g62kcal9.6g1.4g1.9g0g
Risottoriisi (Risella), 60g42g148kcal3.4g31.6g0.7g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka14g17kcal0.4g3.7g0.1g0.5g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g599kcal27.6g90.4g13.2g4g
Valittu annoskoko248g299kcal13.8g45.2g6.6g2g
Annoskoko puolitettuna124g150kcal6.9g22.6g3.3g1g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414