Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 78g93kcal17.2g0g2.6g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g7.5g28kcal0.1g6.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g399kcal36g17.4g19.8g0.6g
Valittu annoskoko247g199kcal18g8.7g9.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna124g100kcal9g4.4g5g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391