Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g50g20kcal1.9g3.2g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Siirappi, tumma33g106kcal0g24.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen33g239kcal0.3g0.3g26.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g100g349kcal3.5g80.7g1g3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.7kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1679kcal12g278.4g55.6g7.4g
Valittu annoskoko247g840kcal6g139.2g27.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna124g420kcal3g69.6g13.9g1.9g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.3g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349