Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)63g450kcal0g0g50g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.7g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g17g29kcal2.6g0g2.1g0g
Siirappi, tumma2.8g9kcal0g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta102g366kcal13.2g71.1g2.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g2222kcal31.6g273.2g108.4g7.2g
Valittu annoskoko248g1111kcal15.8g136.6g54.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna124g556kcal7.9g68.3g27.1g1.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740