Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 19g171kcal0g0g19.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 118g403kcal12g82.3g1.4g4.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g92kcal0.1g0.1g10.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 11g45kcal0g11g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Hiiva 6.5g4.8kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 32g15kcal1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1506kcal31.6g191g66.2g9.4g
Valittu annoskoko248g753kcal15.8g95.5g33.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna124g376kcal7.9g47.8g16.6g2.4g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070