Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g38g226kcal7.9g2.5g20.3g0g
Kookoshiutale 13g83kcal1g0.8g8.1g2g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)47g338kcal0g0g37.6g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g31g18kcal2.8g1.6g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)31g39kcal1g1.2g3.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g9g36kcal0.1g8.8g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 56g19kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.6g5.2kcal0.4g0.7g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1587kcal32g38.8g143g6g
Valittu annoskoko248g794kcal16g19.4g71.5g3g
Annoskoko puolitettuna124g397kcal8g9.7g35.8g1.5g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904