Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g45g332kcal0g0g36.8g0g
Sokeri39g160kcal0g39.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl39g51kcal5.1g0.2g3.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)90g279kcal15.3g48.5g2.6g11.7g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Marianne crush 150g31g135kcal0.4g27g2.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1932kcal41.8g234.4g90.8g24.4g
Valittu annoskoko247g966kcal20.9g117.2g45.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna124g483kcal10.5g58.6g22.7g6.1g
Arvot/100g100g391kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622