Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Sieni rouskut, suolattu 65g17kcal1g1.5g0.3g1.9g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 47g117kcal6.7g2.6g8.9g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3g27kcal0g0g3g0g
Paprika, punainen89g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g393kcal18g20.8g25.4g9.4g
Valittu annoskoko247g196kcal9g10.4g12.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna124g98kcal4.5g5.2g6.4g2.4g
Arvot/100g100g79kcal3.6g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459