Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g429kcal12.7g87.5g1.5g4.4g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1259kcal39.4g183.2g37.6g8.8g
Valittu annoskoko248g629kcal19.7g91.6g18.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna124g315kcal9.9g45.8g9.4g2.2g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741