V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.6g28kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Aprikoosi, kuivattu 9g21kcal0.5g4.1g0g0.7g
Luumu kivetön 5.6g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)11g22kcal0.4g4.6g0.1g1.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl23g77kcal3.2g12.6g1.5g2.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5.6g14kcal0.8g0.6g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g327kcal12.6g48.6g7g17.6g
Valittu annoskoko247g164kcal6.3g24.3g3.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna124g82kcal3.2g12.2g1.8g4.4g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720