Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Oltermanni, perinteinen34g122kcal8.5g0g9.8g0g
Aurajuusto19g65kcal3.8g0g5.6g0g
Paprika punainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki45g36kcal5.9g0.9g0.9g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Tonnikala öljyssä 18g33kcal4.7g0g1.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )18g25kcal2.3g1.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g769kcal67.2g9.4g51.2g3g
Valittu annoskoko248g385kcal33.6g4.7g25.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna124g192kcal16.8g2.4g12.8g0.8g
Arvot/100g100g155kcal13.6g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062